vacature projectmanager

In deze fulltime functie houd je je bezig met het commerciƫle, creatieve en administratieve traject rondom de opdrachten van onze klanten. Je voert doelgroep-segmentaties uit, stelt offertes op, plant de interne en externe werkzaamheden in, begeleidt het ontwerpproces en controleert eventuele drukproeven. Tevens maak je de resultaten van de campagnes inzichtelijk en houd je de facturatie in het oog. Je onderhoudt nauw contact met onze opdrachtgevers, maar benadert klanten ook proactief.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid
Je beschikt over enige jaren marketingervaring, hebt goede contactuele eigenschappen (geen telefoonangst), beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en kunt uitstekend uit de voeten met Microsoft Word en Excel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je secuur, stressbestendig, flexibel, commercieel en creatief bent. Je weet van aanpakken en bent een teamspeler die actief meedenkt in het gehele werkproces van ons bureau.

Interesse?
Ben jij dat vrolijke talent, op zoek naar een uitdagende baan in een professionele werkomgeving met een informele sfeer en ben je woonachtig in de regio Utrecht? Stuur dan je CV inclusief foto en motivatie naar info@dtcmedia.nl.

In een persoonlijk gesprek zullen wij vanzelfsprekend meer vertellen over zaken als salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Barnas via telefoonnummer 030 – 68 68 583.

Soort dienstverband: Fulltime

M

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

contact ons

+31 30 68 68 583

bezoek ons

Floridalaan 2
3404 WV IJsselstein